Χρήστος Σπανός: Γιόρτασαν 20 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του

Η ρομαντική φωτογραφία με τη Μελίνα Παιονίδου

Είκοσι χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν ο Χρήστος Σπανός και η αγαπημένη του, Μελίνα Παιονίδου. 

Χρήστος Σπανός: Θεατρική πρεμιέρα με τη σύζυγo και την κόρη στο πλευρό του

Χρήστος Σπανός - Μελίνα Παιονίδου

Ο Χρήστος Σπανός με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, στην Επίδαυρο - Φωτογραφία NDP 

Χρήστος Σπανός: Η κόρη του πέρασε στο Πανεπιστήμιο και τον έκανε περήφανο!

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μικρή εκκλησία στην Κεφαλονιά με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι, στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα και ο Φωκάς και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους. Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι. Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού», είχε αναφέρει σε προηγούμενη επέτειό τους ο Χρήστος Σπανός.

Με αφορμή την επέτειό τους, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, κάνοντας το εξής σχόλιο «Χρόνια πολλά υπέροχο κορίτσι».

 

 

Ενώ και η Μελίνα Παιονίδου ανήρτησε ένα ρομαντικό στιγμιότυπο με τον άντρα της ζωής της με φόντο τις ομορφιές ενός νησιού που είχαν επισκεφτεί.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top