Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Κάνει διακοπές στο χωριό με τις κόρες της

Oι φωτογραφίες που μοιράστηκε η ηθοποιός στο Instagram

Δείτε φωτογραφίες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου από τις διακοπές της

Ένα διάλειμμα από τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, απολαμβάνοντας τις διακοπές με την οικογένειά της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η topless φωτογραφία που αναστάτωσε το instagram

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια ποστάρει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τις δύο κορούλες της, Λυδία και Ηλέκτρα, αλλά και τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάρντο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τις μικρές... γοργόνες της!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τις μικρές... γοργόνες της! /Φωτογραφία Instagram

Όπως είδαμε πριν από λίγες ώρες μέσα από το προφίλ της στο Instagram, βρέθηκε στην παραλία του χωριού της όπου πόζαρε αγκαλιά με τη μια της κόρη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Φόρεσαν τα μαγιό τους και φωτογραφήθηκαν μαζί. «Είναι αυτή η εποχή του χρόνου #στοχωριομου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτές είναι οι τάσεις στα μαγιό φέτος - Τι φορούν οι Ελληνίδες celebrities

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε πει για τα παιδάκια της: «Η μεγάλη μας κόρη είναι ίδια ο μπαμπάς της, ενώ η μικρή μοιάζει σε εμένα. Και οι δύο έχουν πάρει τα φανταστικά φωτεινά μάτια του μπαμπά τους και την ομορφιά του. Η Λυδία έχει και το ταμπεραμέντο του. Η μικρή μας έχει κάτι από εμένα πολύ έντονο στο πρόσωπό της. Δε θα ήθελα τα κορίτσια να ακολουθήσουν τη δική μας επαγγελματική πορεία. Το λέω γιατί αν το κάνουν θα ήθελα να το κάνουν στο εξωτερικό για να έχουν καλύτερες προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι κοντά μου. Θα ήθελα να είμαι μαζί τους πάντα και για πάντα. Σαν φίλη, όχι σαν μαμά με το δάχτυλο σηκωμένο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top