Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Baby Shower

«Ο μικρός μεγαλώνει και κλωτσάει συνέχεια» εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι σε λίγες εβδομάδες η αγαπημένη παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο αυτό τον πρώτο καρπό του μεγάλου - όπως αποδεικνύεται - έρωτα τους.

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Παντρεύτηκαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Το απόγευμα της Παρασκευής, το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε το baby shower τους και υποδέχτηκε με χαρά τα αγαπημένα τους φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, τα οποία δεν δίστασαν να τους ευχηθούν από καρδιάς. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ήταν και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» στην οποία το ζευγάρι έκανε μερικές δηλώσεις και αποκαλύψεις. 

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα, χαμογελάμε, ανυπομονούμε, ο μικρός μεγαλώνει, βαραίνουμε, ο μικρός κλωτσάει συνέχεια και γενικά νομίζω απολαμβάνουμε πάρα πολύ αυτή την περίοδο» είπε η Λάουρα Νάργες, με τον Χρήστο Σαντικάι να συμπληρώνει ότι:

«Μας φαίνεται απίστευτο ότι μέσα σε ένα χρόνο ζούμε αυτά τα όμορφα πράγματα και είναι πολύ σημαντική αυτή η μέρα για μας γιατί έχουμε και την πρώτη μας επέτειο»

Τέλος, το ζευγάρι εκμυστηρεύτηκε τόσο ότι την 1η Ιουλίου συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης όσο και ότι το όνομα του γιου της θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την Ελλάδα. Όσο για το γάμο; Οι ίδιοι έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top