Φεστιβάλ Καννών: Οι Ελληνίδες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί!

Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Καγιά, Τόνια Σωτηροπούλου έκλεψαν τις εντυπώσεις

Στο 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών φέτος έλαμψαν πολλές Ελληνίδες με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί.

Από τις 17 Μαΐου που είχαμε την τελετή έναρξης μέχρι και τις 28 Μαΐου που θα έχουμε την τελετή λήξης μαζί με τις βραβεύσεις η καρδιά της διεθνούς showbiz χτυπά στις Κάννες. 

Φεστιβάλ Καννών 2022: Οι Ελληνίδες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί!

Βίκυ Καγιά

Δημιουργία των MiRo Designers επέλεξε η Βίκυ Καγιά για τη δική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο πέρασε μερικές μέρες στις Κάννες, απόλαυσε κάθε στιγμή και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βίκυ Καγιά: Η λαμπερή εμφάνιση στις Κάννες – Τι φόρεσε

Σμαράγδα Καρύδη

Εντυπωσιακή ήταν η Σμαράγδα Καρύδη στο κόκκινο χαλλί. Η ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία "Dodo" σε σενάριο και σκηνοθεσία Πάνου Κούτρα. Η Σμαράγδα φόρεσε ένα πορτοκαλί ταφταδένιο μάξι μαντό που έδενε στη μέση της, το οποίο συνδύασε με ένα φούξια σατέν παντελόνι και γαλάζιες γόβες, δημιουργώντας το ιδανικό colour blocking της σεζόν!

Εντυπωσιακή ήταν η Σμαράγδα Καρύδη στο κόκκινο χαλλί

Σμαράγδα Καρύδη

Τόνια Σωτηροπούλου 

Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν μία από τις Ελληνίδες κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια. Οι δυο τους δίνουν το «παρών» κάθε χρόνο στον κινηματογραφικό θεσμό.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ των Καννών

Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ των Καννών 2022

Η ηθοποιός επέλεξε MiRo Designers για την εμφάνισή της. 

Θάλεια Καραφυλλίδου

Η Θάλεια Καραφυλλίδου, διευθύντρια της ελληνικής Vogue, περπάτησε επίσης στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και έδειξε να το απολαμβάνει πολύ.

Βάσια Κωσταρά 

H Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί και επέλεξε να φορέσει μλια δική της δημιουργία που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ελπίδα Σταθάτου

Η Ελληνίδα ηθοποιός μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί φορώντας μία κόκκινη τουαλέτα του Έλληνα σχεδιαστή «Costarellos»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top