Gwyneth Paltrow: Η κόρη της είναι ολόιδια - Δείτε το υπέροχο διαμέρισμά της

H κόρη της ηθοποιού έχει γενέθλια και έγινε 18 ετών

Η Gwyneth Paltrow δε μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της αλλά το πιο πρόσφατο post της στο Instagram είναι αφιερωμένο στην κόρη της, Apple, η οποία έγινε 18 ετών!

Με μια δημοσίευση, η star του Hollywood έδειξε όλη της την αγάπη στην κόρη της:

«Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανη για τη γυναίκα που είσαι. Είσαι ό,τι είχα ονειρευτεί και πολλά περισσότερα. Η καρδιά μου ξεχειλίζει από συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Είσαι μοναδική με κάθε τρόπο. Χαρούμενα γενέθλια αγαπημένο μου κορίτσι. Ελπίζω να ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι και πόσο φως έφερες σε όσους ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να σε γνωρίσουν. Ειδικά σε εμένα. Θα το λέω συνέχεια και δεν θα σταματήσω, με τα λόγια της θείας Drew, γεννήθηκα την ημέρα που γεννήθηκες. Σε αγαπώ».

Το σπίτι που μένει η 18χρονη είναι βγαλμένο από το Pinterest. Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ, ενώ επικρατεί παντού το λευκό χρώμα και οι μαρμάρινες επιφάνειες, 

Μαμά και κόρη είναι ολόιδιες ενώ η Gwyneth Paltrow και ο πρώην σύντροφός της, Chris Martin, έχουν επίσης μαζί έναν γιο, τον 16χρονο Moses. H ηθοποιός πρόσφατα προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού αφού ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει πάνες για μωρά που θα κοστίζουν 120$. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top