Υψηλάντη: Αν τo '60 υπήρχε το #MeToo θα είχαν καταρρακωθεί πολλά ονόματα

«Η ισότιμη σχέση κι ο αλληλοσεβασμός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί»

Η Αιμιλία Υψηλάντη άφησε το στίγμα της στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε περίπου 19 ταινίες και πρωταγωνίστησε με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι μεγάλες γυναίκες δεν βρίσκουν εύκολα δουλειά»

Κάθισε λοιπόν απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το MeToo και την προσπάθεια χειραγώγησής της που έχει ζήσει από συνάδελφό της.

Αιμιλία Υψηλάντη


«Πολλά και μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί (αν το MeToo γινόταν τη δεκαετία του ’60). Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος σε όλες τις εποχές. Όμως άλλο το έργο των ανθρώπων κι άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω τη σύνδεση που μπορεί μοιραία να γίνεται αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε. Είναι μια καινούρια ημέρα για το ανθρώπινο είδος. Όλα αυτά υπάρχουν γιατί υπάρχει ο φόβος. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης όχι μόνο ο θύτης αλλά και το περιβάλλον που δεν βοηθά το θύμα και δεν σταματά τον θύτη», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Σπάνια εμφάνιση για την Αιμιλία Υψηλάντη: Πώς είναι στα 79 της;

«Σε εμένα έτυχε σε επίπεδο χειραγώγησης που του έχω πει. Ενός πολύ σημαντικού συναδέλφου, ο οποίος δεν είναι για να τον καταγγείλεις, γιατί θα μπορούσε να πει εγώ το έκανα για να γίνεις καλύτερη… Η ισότιμη σχέση κι ο αλληλοσεβασμός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί», συμπλήρωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top