Υβόννη Μπόσνιακ: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Αντώνη Ρέμο

«Η παντοτινή μου αγάπη» γράφει

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πρόσφατα αντάλλασσαν καυτά φιλιά στα μπουζούκια

Η Υβόννη Μπόσνιακ  και ο Αντώνης Ρέμος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος μιλάνε πάντοτε με τα καλύτερα λόγια για το ταίρι τους. Πριν μερικές ώρες μάλιστα, η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων εξομολογήθηκε για ακόμη μία φορά τον έρωτά της στον τραγουδιστή, μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του συζύγου της και έγραψε: «Η παντοτινή μου αγάπη».

αντωνησ ρεμος

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Το love story τους

ρεμος μποσνιακ

Ήταν Ιούλιος του 2010, όταν ο Αντώνης Ρέμος, μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο που είχε μείνει ελεύθερος μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια, εθεάθη για πρώτη φορά με τη νέα του σύντροφο, την πανέμορφη Υβόννη Μπόσνιακ.

Πέντε χρόνια μετά, και συγκεκριμένα, την ημέρα των ερωτευμένων του 2015, ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, η κόρη τους Ελένη. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί λίγα χρόνια αργότερα. Έτσι, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στη Βαρυμπόμπη.

Μπόσνιακ- Ρέμος: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους -Η αδημοσίευτη φωτογραφία

Παρανυφάκι ήταν η κόρη τους ενώ κουμπάροι ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top