«Όταν είπα ότι είμαι έγκυος, σταμάτησαν τα γυρίσματα, λες κι ήταν αρρώστια»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο

Για τον γάμο της, την οικογένειά της αλλά και την επιστροφή στην πατρίδα της την Κατερίνη, μίλησε η πολύ γνωστή ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κωνσταντία Χριστοφορίδου που το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, όπου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο που έχασε επειδή αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει ένα κακό παρελθόν»

Για τον γάμο και την οικογένειά της, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου είπε: «Έχουν αλλάξει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, μεγάλωσαν τα παιδιά μου, η Αγγελικούλα και η Δέσποινα. Ο γάμος έγινε λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης. Με τον άντρα μου τον Θοδωρή ταιριάζουμε σε αυτά, κρατάμε χαμηλό προφίλ. Ούτε χρόνο ήμασταν μαζί όταν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ακόμη κάνουμε αστεία για τις βέρες. Ε εντάξει δεν ήθελα κι εγώ, δε θα την φορούσα. Είναι τυπικά αυτά, δε μου αρέσουν. Αν μου έλεγε να πάμε σε εκκλησία, δε θα ταιριάζαμε. Στους συγγενείς μου είπα ότι έχω ντυθεί νύφη στα σίριαλ. Ό,τι κάνω είναι για τα παιδιά, φωτογραφίες κ.λπ. Ό,τι είναι ταμπέλα είναι επιβεβλημένη χαρά».

Κωνσταντία Χριστοφορίδου

H Κωνσταντία Χριστοφορίδου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις

Σχετικά με την επιστροφή της στην Κατερίνη και τη μητέρα της, η «Λιλίκα Καλλίτση» από τη σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, δήλωσε ότι: «Στη δεύτερη εγκυμοσύνη γυρίσαμε στην Κατερίνη. Είχα ανάγκη τη μαμά μου… Ήρθε η κρίση, ζοριστήκαμε. Σε εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να ακούω για δουλειά. Αφού γέννησα κάναμε κάποιες παραστάσεις. Ο σύζυγός μου γράφει και σκηνοθετεί, αλλά αυτή την περίοδο ασχολείται με κάτι άλλο. Βάλαμε όλα τα πράγματα σε κούτες και φύγαμε από την Αθήνα. Αν θα πρέπει για κάποιον λόγο να βρεθώ κάπου, θα το κάνω. Φύγαμε για δυόμιση χρόνια. Το χρειαζόμουν εκείνη την εποχή. Είχα ανάγκη να γυρίσω. Θα μπορούσαν να με είχαν ξεχάσει. Δεν το έχω το να κρατάω επαφές».

Ξεχάστε την ξανθιά Κωνσταντία Χριστοφορίδου - Η ηθοποιός έγινε καστανή!

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι συνεργασία της σταμάτησε, επειδή έμεινε... έγκυος!: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έδιωξαν από μια δουλειά. Μου είχε στοιχίσει πάρα πολύ, το πήρα βαριά. Ήταν ένας ρόλος γραμμένος πάνω μου, πρωταγωνιστικός. Δεν μπορούσα να πω από την πρώτη μέρα ότι ήμουν έγκυος. Ήταν όλα στην αρχή, πριν παντρευτώ. Οπότε όταν το είπα, σταμάτησαν τα γυρίσματα, έγινε πανικός. Λες κι η εγκυμοσύνη ήταν αρρώστια. Με φόρτισε αυτό».

Η ηθοποιός υπήρξε στενή φίλη και συνεργάτιδα με τον Αλέξανδρο Ρήγα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top