Αξιωματικός της ΕΛΑΣ έγινε ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

«Κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ»

Παλαιότερη συνέντευξη του Αντώνη Τσαπατάκη - ΕΡΤ

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης πραγματοποιώντας έτσι κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτεί, όπως αναφέρει.

Σε ανάρτησή του, πολύ συγκινημένος, ο πολύ γοητευτικός πρωταθλητής κολύμβησης αναφέρει ότι «Κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ. Το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσία μου στο σώμα» και ανακοινώνει,στη συνέχεια ότι «προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη:

 

«Εσείς έχετε καταφέρει κάτι το οποίο δε φανταστήκατε ποτέ; Εγώ σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ...
Το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσία μου στο σώμα. Σήμερα προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια όμως την ένιωσα για το γεγονός ότι μπόρεσα μέσω της αλλαγής του νομοσχέδιου που ζήτησα, να επαναπροσληφθούν άλλοι 14 συνάδελφοι που είχαν αποταχθεί για τον ίδιο λόγο.

Ελπίζω να διαβάζουν τις γραμμές αυτές εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του αρχικού άδικου νομοσχεδίου ώστε να πιστέψουν ακόμα και εκείνοι πως όλα είναι δυνατά, με θέληση, πίστη, προσπάθεια και αγάπη…. Κυρίως όμως να πιστέψουν στις δυνατότητες…όλων!
*Καθημερινά, συνάνθρωποι μας με διαφορετικότητα στην κίνηση ή στην ζωή γενικότερα (ΑΜΕΑ), αποκλείονται εργασιακά λόγο της αναπηρίας τους. #ας_αλλαξουμε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top