Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η εξομολόγηση για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα της

Για ποιο λόγο δεν ήθελε η μητέρα της να γίνει τραγουδίστρια;

Δείτε τη συνέντευξη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Ελένη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την κινηματογραφική ζωή του πατέρα της, τα παιδιά της, τα πάθη στη ζωή της αλλά και την πορεία της στο τραγούδι.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η throwback φωτογραφία με την κόρη της, Αντιγόνη

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες. Την καταλάβαινα αλλά ήξερα τι έκανα», ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη ζωή του, που ήταν «κινηματογραφική». Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει πολλές μνήμες από εκείνον, καθώς τον έχασε, όταν ήταν 10 ετών. «Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Αλλά έφυγε νωρίς. Νομίζω έπαιξαν ρόλο αυτά. Πήγε εκεί ως διευθυντής σε εργοστάσιο και τότε έγινε και η επανάσταση στο Κονγκό κι ήρθε στην Ελλάδα. Δεν έχω πολλές μνήμες από εκείνον, έλειπε συχνά και νομίζω ήταν και μια άμυνα να ξεχάσω», συμπλήρωσε. 

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έγιναν αλλαγές στη ζωή της. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου».

Αρβανιτάκη: Η φωτογραφία με τη μαμά και την κόρη της - Δες πόσο μοιάζουν

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε και για τα παιδιά της. «Είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις ταυτόχρονα μια πορεία. Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου. Προσωπικά, πιστεύω ότι γίνεται οικογένεια με δύο παιδιά. Η καριέρα μου ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Αυτό που μένει μετά είναι η χαρά», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top