Μελίντα Γκέιτς: Αποκάλυψε γιατί χώρισε τον Μπιλ Γκέιτς

«Δεν μπορούσα πλέον να εμπιστευτώ αυτό που είχαμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Περίπου έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μπιλ Γκέιτς, η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην αμερικανική τηλεόραση, όπου μίλησε ανοιχτά για τους λόγους του διαζυγίου τους.

Το διαζύγιο των Γκέιτς έσκασε σαν βόμβα το 2021

Η είδηση για τη διάλυση του power couple μετά από 27 χρόνια γάμου, έκανε τον γύρο του κόσμου την περασμένη χρονιά κι όλοι αναρωτιόντουσαν τι συνέβη ώστε δύο άνθρωποι που είχαν πορευθεί μαζί κι είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Μπιλ Γκέιτς: Η σχέση με υπάλληλο της Microsoft κι η αποχώρηση από το Δ.Σ

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, δήλωσε στην εκπομπή CBS MorningsΔεν μπορούσα πλέον να εμπιστευτώ αυτό που είχαμε... Δεν ήταν μια συγκεκριμένη στιγμή που το κατάλαβα ή ένα συγκεκριμένο πράγμα που συνέβη» εξήγησε. 

Η Μελίντα δεν μπόρεσε να συγχωρέσει την απιστία του Μπιλ

Μπιλ Γκέιτς: Διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου

Η πρώην σύζυγος του ιδρυτή της Microsoft μίλησε για την εξωσυζυγική σχέση που είχε ο Γκέιτς με μια υπάλληλο του πριν από 20 χρόνια. Η σχέση έγινε γνωστή το 2019, αναγκάζοντας τον Μπιλ Γκέιτς να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Πόσο ρόλο έπαιξε αυτό στη διάλυση του γάμου; «Σίγουρα πιστεύω στη συγχώρεση και νομίζω ότι είχαμε καταφέρει να το διαχειριστούμε εν μέρει» εξήγησε η 57χρονη συγγραφέας και φιλάνθρωπος, τονίζοντας ότι έδωσε όλο της τον εαυτό σε αυτόν τον γάμο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top