Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη εκδρομή με τον νεογέννητο γιο της

Η ηθοποιός έγινε ξανά μητέρα μετά από 15 χρόνια και είναι τρισευτυχισμένη!

Βίντεο απο την ημέρα που η ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

H Μάρα Δαρμουσλή βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς εδώ και λίγους μήνες κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Βασίλη Τσατσάκη.

Η ηθοποιός έγινε ξανά μητέρα μετά από 15 χρόνια και απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα με το νεογέννητο στο σπίτι. Μάλιστα, κάθε φορά που βρίσκει λίγο χρόνο, μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπά με τον γιο της μέσα από τα προσωπικά της social media.

Μάρα Δαρμουσλή: Το τρυφερό βίντεο με τον 40 ημερών γιο της

Αυτή τη φορά η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε μία φωτογραφία από την πρώτη της εκδρομή με το αγοράκι της. Επισκέφθηκαν την όμορφη Μάνη. 

«Καλύτερο μήνα, να’ ρθει και σ’ άλλα μέρη σύντομα άνοιξη για όλους. Επαγγελματικό ταξίδι για το μπαμπά μας και ευκαιρία για την πρώτη μας οικογενειακή εκδρομή στην πανέμορφη ολάνθιστη Μάνη. Με τη σωστή προετοιμασία και εξοπλισμό δε μας σταματάει ούτε ο αέρας ούτε η βροχή από τη βόλτα μας…ούτε τσάντα χρειάζομαι πια! Stella άμα κουραστείς, σε φορτώνω κι εσένα! Ποιος μας πιάνει τώρα..!!», έγραψε στη λεζάντας της ανάρτησής της η Μάρα Δαρμουσλή.


Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Μάρα Δαρμουσλή στο Instagram:

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Μάρα Δαρμουσλή γιος

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Μάρα Δαρμουσλή μανη εκδρομη με μωρό

μαρα δαρμουσλή


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top