Σον Πεν: Γυρίζει στην Ουκρανία ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή

Η ανακοίνωση της ουκρανικής κυβέρνησης

Δείτε το βίντεο που πόσταρε σε insta story του ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντομίρ Ζελένσκι

Ο Σον Πεν βρίσκεται εδώ κι ημέρες στην Ουκρανία, συλλέγοντας στοιχεία κι υλικό για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει γύρω από τη ρωσική εισβολή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που είναι γνωστός για την ανθρωπιστική του δράση, βρέθηκε την Πέμπτη στη συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο, παρακολουθώντας από κοντά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους

Sean Penn: Η σπάνια εμφάνιση με την πανέμορφη κόρη του στις Κάννες

Συγκεκριμένα φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ξένα μέσα, δείχνουν τον Πεν να παρακολουθεί τις ενημερώσεις της ουκρανικής κυβέρνησης από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι με μεγάλη προσήλωση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει στην εμπόλεμη ζώνη. 

Σον Πεν

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Πεν είχε βρεθεί στην Ουκρανία για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του /Φωτογραφία AP Images

Για την παρουσία του Σον Πεν, η ουκρανική προεδρία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής, ο νικητής Όσκαρ Σον Πεν έφτασε στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το Γραφείο του Προέδρου και βρέθηκε στην ενημέρωση Τύπου του συμβούλου του επικεφαλής του Γραφείου του Αρχηγού Κράτους Mikhail Podol και της Αντιπροέδρου-υπουργού Επανένταξης στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας, Irina Vere Ουκ. Μίλησε στους δημοσιογράφους, στους στρατιωτικούς μας, είδε πώς υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας. Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που πολλοί άλλοι, ειδικά οι δυτικοί πολιτικοί, στερούνται. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο σύντομα θα είναι δυνατό να σταματήσει τη μαζική επίθεση η Ρωσία. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη φτάσει στην Ουκρανία από τον Νοέμβριο του 2021. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ντοκιμαντέρ επισκέφθηκε το Πριαζόφ και συνομίλησε με τον ουκρανικό στρατό».

Δε θα αναγνωρίσετε τον Σον Πεν στη νέα σειρά με την Τζούλια Ρόμπερτς

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη συνομιλία που είχε με τον Σον Πεν μετά το τέλος της ενημέρωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top