Κώστας Μακεδόνας: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Tο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα του «Moby Dick»

Μία σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Σταυρούλα, έκανε ο Κώστας Μακεδόνας. Tο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα του «Moby Dick» στο Christmas Theater. 

Η σύζυγός του επέλεξε ένα απλό και κομψό total black look. 

Λίγα λόγια για το «Moby Dick»

Ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας όλων των εποχών μετατρέπεται σε μιούζικαλ από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Η μνημειώδης αναμέτρηση του ανθρώπου με τον Θεό, ένα ταξίδι στον χρόνο, και ένα μιούζικαλ. Με σεβασμό για το παρελθόν, αλλά αποφεύγοντας τη νοσταλγία ή την εξιδανίκευσή του, το Ίδρυμα Ωνάσης κατευθύνεται προς το Christmas Theater, συνεργάζεται με δύο από τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες του χώρου και κάνουν μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο, σε ένα από τα επιδραστικότερα μυθιστορήματα μέχρι σήμερα, την ιστορία του Herman Melville.

Ένα απλό παραμύθι ή μια περιπέτεια στη θάλασσα; Το βιβλίο που διασκευάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο από την πρώτη του έκδοση το 1851 έως και σήμερα, έρχεται στη σκηνή του Christmas Theater. Η ιστορία ενός καπετάνιου που θέλει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας μια τεράστια λευκή φάλαινα η οποία, σε προηγούμενο ταξίδι του, είχε επιτεθεί στο πλήρωμα, τον ίδιο αλλά και το πλοίο του, μοιάζει να είναι η ίδια ιστορία που η ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε σήμερα, έχει τόσο πολλή ανάγκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top