Αναστασία Μουτσάτσου: «Ήταν ένα δώρο από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα»

Τα τραγούδια που δεν είπε κι έκαναν τεράστια επιτυχία

Δείτε τη συνέντευξη της Αναστασίας Μουτσάτσου στο Breakfast@Star

Το τρίο έκπληξη της Αναστασίας Μουτσάτσου, του Alex Sid και του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, που ξεπήδησε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, επέστρεψε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Tο τραγούδι του «Κωνσταντή και της Δρόσως» live στη σκηνή!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για την εμπειρία της στη σκηνή με τους πρωταγωνιστές της σειράς, δηλώνοντας ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν καλή φωνή. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι παρακολουθεί τη σειρά, ενώ γνωρίζει κάποια spoilers.

Αναστασία Μουτσάτσου

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έδωσε το τελευταίο του τραγούδι στην Αναστασία Μουτσάτσου

Η Αναστασία Μουτσάτσου μίλησε συγκινημένη και για το τελευταίο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ερμήνευσε. «Ήταν ένα τραγούδι που μου είχε δώσει ο Λαυρέντης λίγο πριν φύγει κι ο δίσκος βγήκε μετά το φευγιό του. Ήταν ίσως σαν ένα δώρο του Λαυρέντη που ήταν ένας πολύ αγαπημένος φίλος κι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος», είπε.

Υπάρχουν τραγούδια που απέρριψε κι έγιναν μεγάλες επιτυχίες; «Ναι αμέ! Μου είχαν προταθεί κάποια τραγούδια που λόγω συγκυριών δεν μπορούσα να πω, όχι επειδή δε μου άρεσαν, που έκαναν επιτυχία αλλά δεν την έκαναν με εμένα», απάντησε η Αναστασία Μουτσάτσου γελώντας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top