Απίστευτη δήλωση Ελληνίδας ηθοποιού: «Όταν μπήκα στο φέρετρο ξεκουράστηκα»

Χτύπαγαν ξύλο οι παρουσιαστές!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού και του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μας θύμισε τις δηλώσεις του Τάσου Νούσια, που στις πρώτες σκηνές του Σασμού είδαμε την τηλεοπτική του κηδεία. Πριν από λίγους μήνες ο «Στεφανής», ισχυρίστηκε ότι στο συγκεκριμένο γύρισμα είχε την ευκαιρία να… ξεκουραστεί και μάλιστα τον πήρε ο ύπνος μέσα στο φέρετρο! 

Γερονικολού: «Είναι αξιολάτρευτος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, είμαι παραδομένη»

Μια αντίστοιχη αποκάλυψη έκανε και η Κατερίνα Γερονικολού, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4.  

Κατερίνα Γερονικολού

Η ηρωίδα που υποδύεται η Κατερίνα Γερονικολού έχει... έξι μήνες ζωής!

Η ηθοποιός, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Κι όμως είμαι ακόμα εδώ, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, προκάλεσε έκπληξη με όσα είπε για μια… μακάβρια σκηνή του σίριαλ.

«Εγώ που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα. Ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους κι εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι, πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι…», είπε η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε: «Το έζησα κι αυτό, check». 

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Κατερίνα Γερονικολού κι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστούν στην ίδια σειρά!

Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα Γερονικολού δε με ξεκλείδωσε, με συμπλήρωσε»

Στα αλλεπάλληλα σταυροκοπήματα των παρουσιαστών, η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε λέγοντας: «Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top