Δημήτρης Μαμιός: «Πριν γίνω ηθοποιός, ήμουν ναύτης στα καράβια»

Η συμμετοχή του στον «Σασμό», η κατάθλιψη και η παράσταση «Πανούκλα»

Ο Δημήτρης Μαμιός αποτελεί έναν νέο ταλαντούχο ηθοποιό με το ευρύ κοινό να τον γνωρίζει μέσα από την συμμετοχή του, ως «Μύρωνας» στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός»

Το star.gr τον συνάντησε στο θέατρο 104 στο Γκάζι , όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πανούκλα». Χαμογελαστός και με χαλαρή διάθεση μας μίλησε για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του στον «Σασμό», τη «μάχη» που έδωσε με την κατάθλιψη αλλά και τη δουλειά του ως ναύτης, καθώς πριν γίνει ηθοποιός δούλευε στα καράβια! 

μαμιος σασμος

Μιλώντας για τα χρόνια που δούλευε στα καράβια αναφέρει: «Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος και μου είχε μάθει την δουλειά. Έχω εργαστεί ως ναύτης μαζί του, έδενα κόμπους, έριχνα την άγκυρα, έβαζα τα μπαλόνια. Πάντα πήγαινα μαζί του στα καράβια τα καλοκαίρια, γιατί δε βρισκόμασταν για διακοπές και ήταν ένας λόγος να έχουμε χρόνο μαζί. Μου αρέσει πολύ η θάλασσα, αλλά δεν θα το έκανα ξανά, γιατί σου λείπουν οι δικοί σου άνθρωποι. Έχω ζήσει την απώλεια του πατέρα μου όταν ταξίδευε και δε θα ήθελα να το κάνω στα παιδιά μου». 

Η σειρά «Σασμός» αποτελεί την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά και μιλώντας για την πετυχημένη σειρά που παίζει αναφέρει: «Μέχρι σήμερα δεν είχα στραφεί ποτέ στον χώρο της τηλεόρασης, απλά τώρα ένοιωθα πιο έτοιμος να εκτεθώ σε ένα ευρύ κοινό. Δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση η σειρά, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε ένα καλό αποτέλεσμα καθώς όλοι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Όταν διάβασα τον ρόλο μου, με ιντρίγκαρε πολύ και μου φάνηκε πολύ δημιουργικός».

Ο χωρισμός των γονιών του 

Ο χωρισμός των γονιών του τον στιγμάτισε. Ίσως εκεί να οφείλεται και η κατάθλιψη που πέρασε, όπως δηλώνει: «Έκανα ψυχανάλυση που με βοήθησε πολύ. Δεν ξέρω πώς ήρθε η κατάθλιψη. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου, αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, απλά προέκυψε».

 
Ο Δημήτρης Μαμιός πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη παράσταση «Πανούκλα» του Αλμπέρ Καμύ στο θέατρο 104 σε σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη, μαζί με τους ηθοποιούς Ιωσήφ Ιωσηφίδη και Κωνσταντίνο Πασσά. Η «Πανούκλα» ολοκληρώνει τον κύκλο της με δύο τελευταίες παραστάσεις τη Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1. 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top