Τζον Μάλκοβιτς: Έφαγε πόρτα στη Βενετία λόγω ληγμένου εμβολιαστικού πάσου

Βρίσκεται εκεί για γυρίσματα ο κινηματογραφικός σταρ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Τζον Μάλκοβιτς

Πολυτελές ξενοδοχείο στη Βενετία αρνήθηκε στον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Τζον Μάλκοβιτς να μείνει σε μία από τις σουίτες του, όπου είχε κλείσει, καθώς το εμβολιαστικό πάσο του είχε λήξει, μετέδωσαν σήμερα ιταλικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Il Gazzettino, ο 68χρονος πρωταγωνιστής, ο οποίος βρέθηκε στη Βενετία στο πλαίσιο διήμερων γυρισμάτων για την αμερικανική σειρά Ripley, αναγκάστηκε να μείνει σε ένα διαμέρισμα και να μην καταλύσει στην πολυτελή σουίτα, στην οποία είχε κάνει κράτηση, στο διάσημο ξενοδοχείο Danieli, σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. 

Τζον Μάλκοβιτς

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, το ξενοδοχείο αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά, επικαλούμενο τον σεβασμό στην ιδιωτικότητα. Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επιβεβαίωσε την πληροφορία, επικαλούμενο πηγές από τους κόλπους της παραγωγής.

Στην Ιταλία, ένα έγκυρο πράσινο πάσο, που χορηγείται έπειτα από έναν ολοκληρωμένο εμβολιαστικό κύκλο ή έπειτα από ανάρρωση από την Covid-19 τους προηγούμενους έξι μήνες, είναι απαραίτητο για να έχει κανείς πρόσβαση σε ξενοδοχεία κι εστιατόρια, όπως και στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top