Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία»

Η τραγουδίστρια διέψευσε ότι είναι έγκυος

Για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά για την προσωπική της ζωή η Ελένη Φουρέιρα!

Η τραγουδίστρια πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Fipster στο youtube και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία.

Δήλωσε φουλ ερωτευμένη και ευτυχισμένη, αλλά διέψευσε ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχθηκε ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, δεν πιστεύει πόσο όμορφος είναι ο σύντροφός της.

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το minimal σαλόνι του σπιτιού τους

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω “Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”. Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…

Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια…». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top