Πέθανε η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου - Μητέρα του Νικόλα Αγγελή

Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό!

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι οι τελευταίες ημέρες για τον ηθοποιό Νικόλα Αγγελή, καθώς η μητέρα του και γνωστή δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό

Νικόλας Αγγελής

Ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής /Φωτογραφία Instagram

H Ευγενία Χριστοπούλου πέθανε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, σε ηλικία 69 ετών, ενώ η κηδεία της δημοσιογράφου θα γίνει αύριο, Τρίτη στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Η συγκινητική ανάρτηση του Νικόλα Αγγελή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον γιο της και τους οικείους της.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την Ευγενία Χριστοπούλου

«Έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον κορωνοϊό, την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου σε ηλικία 69 ετών.

Η Ευγενία Χριστοπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική και παράδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης. Πολυμήχανη και πολυτάλαντη, ασχολήθηκε με επιτυχία με πολλά είδη ρεπορτάζ, όπως το ρεπορτάζ των υπουργείων Δημοσίων Έργων, Εμπορίου και Εθνικής Άμυνας, το ελεύθερο αλλά και το αθλητικό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της, που την ανέδειξαν σε μια καταξιωμένη επαγγελματία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συλλυπείται βαθύτατα τον γιο της Νίκο Αγγελή και τους οικείους της. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top