«Έχω κάνει 18 επεμβάσεις. Μου εύχονται να μείνω ανάπηρη, να πάθω καρκίνο»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα

Η Μίνα Αρναούτη έκανε την 18η επέμβαση μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και άφησε τραύματα σε εκείνη και στην άλλη κοπέλα που επέβαινε στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ.

Μίνα Αρναούτη: Κατέθεσε 11.500 ευρώ στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού, κρίσεις πανικού. Σε ένα χειρουργείο με έπιασε υστερία», δήλωσε η Μίνα Αρναούτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει:

«Ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει ότι έκανα κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος, νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου».

«Το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο», πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top