Έλσα Τόλη: «Έπιασα την νταντά να χτυπάει το παιδί μου»

H on air εξομολόγηση του πρώην μοντέλου

Μια πολύ άσχημη εμπειρία με την νταντά του παιδιού της είχε πριν από λίγα χρόνια η Έλσα Τόλη.

Το πρώην μοντέλο είπε ότι μια μέρα που έτυχε να γυρίσει νωρίτερα στο σπίτι άκουσε φωνές απ' έξω και μπαίνοντας, είδε την κυρία που φύλαγε τα παιδιά να δίνει μία στα οπίσθια του παιδιού της.

Έλσα Τόλη

«Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που το έχει βιώσει αυτό το πράγμα. Όσοι εργαζόμαστε και αναγκαζόμαστε να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε baby sitters έχουμε μόνιμα το άγχος μήπως συμβεί κάτι. Εγώ δεν είχα κάμερες μέσα στο σπίτι, τώρα έχω. Γύρισα μια μέρα νωρίτερα, είχα μια baby sitter που ήταν λίγο σε στιλ γιαγιάς – μιλάμε την εποχή που το παιδί μου ήταν πολύ μικρό, στην ηλικία που τα παιδιά δεν πολυμιλάνε», είπε στην εκπομπή «Love it».

«Έτυχε μια μέρα να γυρίσω νωρίτερα στο σπίτι και να ακούσω τις φωνές από κάτω. Πάλευε να το βάλει για ύπνο και επειδή δεν την άκουγε νευρίασε και άρχισε να το χτυπάει. Σήκωσε χέρι – όχι με την έννοια να τα μαυρίσει στο ξύλο- με την έννοια ότι μια στον πισινό δεν πειράζει αλλιώς δε θα μάθουν. Ήταν τυχερή γιατί της είπα να φύγει, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ακριβώς γι΄ αυτό την άφησα να φύγει», εξομολογήθηκε η Έλσα Τόλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top