Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Βαφτίζουν τη δεύτερη κορούλα τους 

Το ιδιαίτερο όνομα που θα πάρει η μικρούλα

Έτσι υποδέχτηκε ο Θανάσης Πατριαρχές τη δεύτερη κόρη του

Για τη βάφτιση της δέυτερης κορούλας τους ετοιμάζονται ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο «Άγγελος Σωτηρόπουλος» από τον Σασμό και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret.

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η Βίβιαν Δράκου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για την επιλογή του ονόματος και την προέλευσή του: «Ψάχναμε με τον Θανάση ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών κι έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα». 

Θανάσης Πατριαρχέας & Βίβιαν Δράκου έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια

Έτσι, όπως είναι κατανοητό, το ζευγάρι στη δεύτερη κόρη του θα δώσει το όνομα «Κύνθια». Όσον αφορά στον γάμο τους, έχουν ήδη κάνει πολιτικό στο δημαρχείο Γλυφάδας, με τον θρησκευτικό να εκκρεμεί. 

Θανάσης Πατριαρχέας Βίβιαν Δράκου

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν κρύβεται με τίποτα! /Φωτογραφία Instagram

Ο ηθοποιός και η personal trainer έχουν αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Σταύρια, κι όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά η Βίβιαν, θα τις βαφτίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα. «Σκεφτόμαστε να τις βαφτίσουμε το ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά διαφορετικές μέρες, στο χωριό μας, στο Εξοχικό Κορώνης, που είναι κοντά στην Πύλο. Θέλουμε να κάνουμε παραδοσιακές βαφτίσεις και να ακολουθήσει γλέντι». 

Βίβιαν Δράκου: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

«Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο και να πάρουμε την ευλογία, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι στα άμεσα σχέδιά μας, καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος να γίνει όπως θέλουμε», αποκάλυψε η Βίβιαν Δράκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top