Εύα Μπουντούρη: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η ραδιοφωνική παραγωγός 

Όσα είπε φανερά συντετριμμένη η φίλη της, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο με τον ξαφνικό θάνατο της Εύας Μπουντούρη.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό Εν Λευκώ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών

Η αείμνηστη ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη /Φωτογραφία Instagram

Η Εύα Μπουντούρη είχε μπει στο νοσοκομείο για μια προληπτική επέμβαση, ωστόσο δεν πήγε καλά και πέθανε από τις επιπλοκές.

Συγκινητική ανάρτηση για τον ξαφνικό της χάμο έκανε κι ο ραδιοφωνικός σταθμός: «Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη - έτσι θα τη θυμόμαστε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by En Lefko 87.7 (@enlefko877)

Η ανάρτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από το Happy Day, αναφέρθηκε στην απώλεια της δημοσιογράφου, καθώς η ίδια είναι φίλη και κουμπάρα με την αδερφή της. «Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο, προληπτικά να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά», είπε.

«Χθες ήμουν σε μία άλλη διάθεση, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδερφική μου φίλη με ενημέρωσε τελικά ότι η αδερφή της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο… Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα για ένα δύο λεπτά να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ. Να λέτε όλα αυτά τα "σ’ αγαπώ" που νιώθετε, να μην τα ξεχνάτε. Να ζείτε την κάθε μέρα. Η Εύα Μπουντούρη σαν αερικό που ήταν είχε όλες αυτές τις ανησυχίες. Τι να πω δεν ξέρω…», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top