Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι!

Είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ

Δέιτε διάφορες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ

Το μωρό γεννήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου αργά το βράδυ του Σαββάτου και ζύγιζε 2,78 κιλά, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Είναι το πρώτο παιδί που αποκτάει η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι, ο οποίος έχει ήδη έναν γιο με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Ντάρα Χουάνγκ. 

«Θύματα» του κορωνοϊού δύο πριγκιπικοί γάμοι

«Οι παππούδες και οι προπαππούδες έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα», ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της οικογένειας στο προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα τους. 

Τόσο η πριγκίπισσα Βεατρίκη όσο και το μωρό είναι καλά και «το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη τους στον μεγάλο της αδελφό, Κρίστοφερ Γουλφ», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση, που συνοδευόταν με μια φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού. 

Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη και το μονόπετρο της είναι υπέροχο!

Σε ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Twitter η πριγκίπισσα Βεατρίκη επίσης ανακοίνωσε ενθουσιασμένη τον ερχομό της κόρη της κι ευχαρίστησε τους εργαζομένους στο νοσοκομείο για τη φροντίδα τους. 

Το μωρό, που είναι 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, είναι το 12ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το δεύτερο που γεννιέται μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιππα Φίλιππου.

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι στο Wimbledon το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία AP Images

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ήρθε στον κόσμο η Λίλιμπετ, η κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top