Ευαγγελίδου: Ο πεθερός μου πέθανε από κορωνοϊό. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο φόβος της κόρης της και η εμπιστοσύνη στην επιστήμη

Σε δύο μήνες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο πεθερός της Καλλιόπης Ευαγγελίδου.

Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Έχασε συγγενή από κορωνοϊό

Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Τατιάνας Δράκου» στη «Λάμψη» είχε κάνει γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα η Τατιάνα Δράκου από τη Λάμψη

O πεθερός της πέθανε σε ηλικία 75 ετών, έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού, και αυτή η απώλεια στοίχησε πολύ στην οικογένειά της.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε για την απώλεια του πεθερού της από κορωνοϊό/ φωτογραφία NDP

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μίλησε για την απώλεια του πεθερού της από κορωνοϊό/ φωτογραφία NDP

«Ο σύζυγός μου έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό και δεν είχε πολύ υποκείμενο νόσημα. Και πέρσι τον Οκτώβρη είχαμε ένα μεγάλο κύμα με τον κορονοϊό στις Σέρρες και δυστυχώς χάθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι στις Σέρρες. Για εμάς ήταν δριμύ και δύσκολο να συλλάβουμε αυτό που αντιμετωπίζαμε. Είχαμε μεγάλη ευαισθησία και μια τυπική αντιμετώπιση απέναντι στην επιστήμη», εξήγησε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Αυτή που δυσκολεύτηκε πολύ να αντιμετωπίσει την κατάσταση και γενικά τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στην καθημερινότητά της ήταν η κόρη της ηθοποιού.

«Πήγαινα κάθε μέρα στη δουλειά μου, αλλά έπρεπε να κρατήσουμε την ψυχολογία μας ψηλά και κυρίως την ψυχολογία των παιδιών, ειδικά της μικρής μου κόρης που είναι 10 χρονών. Έχει να κάνει δύο χρόνια γενέθλια, γιατί τα γενέθλιά της πέφτουν χειμώνα. Άλλαζαν οι ζωές τους, δεν έβλεπαν τους φίλους  τους, δεν έπαιζαν στο σχολείο. Τώρα τα μεγάλα παιδιά το αντιμετώπισαν με άλλη ωριμότητα, είχαν και τα social media και επικοινωνούσαν με τους φίλους τους. Διαπίστωσα όμως, ότι στα μικρά παιδιά, όπως και στην κόρη μου, δημιουργήθηκε ένα άγχος θανάτου. Πάρα πολλά βράδια  ας πούμε, φοβόταν ότι κάτι θα γίνει, ότι θα μας χάσει, αλλά προσπαθούσα να εξηγήσω, να μιλήσω για την επιστήμη και ότι είναι κάτι που θα νικήσουμε», πρόσθεσε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top