Άννα Δρούζα: Θύματα κλοπής η αδερφή της με τον σύζυγό της, Τόνι Κονταξάκη

Η… κινηματογραφική ληστεία συνέβη στο Παλαιό Φάληρο

Θύματα κλοπής έπεσαν το απόγευμα της Τρίτης ο γνωστός μουσικός Τόνι Κονταξάκης και η σύζυγός του, Μαρία Δρούζα - αδερφή της γνωστής παρουσιάστριας Άννας Δρούζα - στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

Η… κινηματογραφική ληστεία ξεκίνησε όταν το ζευγάρι σταμάτησε σε ένα κατάστημα και φεύγοντας λίγα λεπτά αργότερα, αντιλήφθηκε ότι το λάστιχο του αυτοκινήτου τους είχε σκάσει.

«Ακούγεται ένας μεγάλος κρότος, καταλαβαίνουμε ότι είναι το λάστιχο. Σταματάμε στο στενάκι που είναι στην παραλία, στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης και ανοίγω την πόρτα, βλέπω τη μεγάλη τρύπα στο λάστιχο, κατεβαίνει και ο Τόνι, κατεβάζω αμέσως το παιδί για να φωνάξω τη μαμά μου να έρθει να μας πάρει.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε κατέβει και οι δύο και βγάζω το παιδί, είχε πάρει ή ένας ή δύο, δεν ξέρουμε, δεν τους είδαμε ποτέ, τις τσάντες από το αυτοκίνητο και το περίεργο είναι ότι η μια τσάντα ήτανε στο μπροστινό κάθισμα και η άλλη τσάντα ήταν στο πίσω κάθισμα. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν. Κανέναν, κανέναν τίποτα, David Copperfield ο κύριος», είπε στην εκπομπή Live News η Μαρία Δρούζα.

Περαστικοί είδαν τους κλέφτες και τους ακινητοποίησαν

«Την ώρα που εγώ μιλάω στο τηλέφωνο για να πω στη μαμά μου να έρθει να μας πάρει, είναι ένας κύριος ο οποίος φωνάζει “Σας κλέψανε!”. Δεν καταλάβαινα και του λέω “Όχι, όχι ευχαριστούμε λάστιχο”. “Όχι”, λέει, “Σας κλέψανε, ελάτε τους έχουμε πιάσει”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ευτυχώς, η ιστορία είχε αίσιο τέλος, καθώς ο κλέφτης πιάστηκε και επιστράφηκαν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους

«Παρέδωσα τον κλέφτη στους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή» σημείωσε ο ήρωας του ζεύγους, Δανιήλ Μυρωνίδης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top