Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Όμορφες οικογενειακές στιγμές

Δείτε πώς χαλαρώνει το ζευγάρι στο σπίτι τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος περνούν χαλαρές στιγμές με τον σκύλο τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έπειτα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν ξανά στη βάση τους στην Αθήνα, οργανώνοντας τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί ως οικογένεια.

Τατιάνα Στεφανίδου: Διακοπές με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους Λυδία

Ο γνωστός δημοσιογράφος επέστρεψε σήμερα με το Live News από το κανάλι του Μega, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική της επιστροφή με το T- Live μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Νίκος Ευαγγελάτος: Έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και αφού απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές επέστρεψαν δυναμικά, μπαίνοντας και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του. Έτσι, το μόνο που επιθυμούν και οι δύο, έπειτα από μία κουραστική ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις, είναι ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους και χαλαρές οικογενειακές στιγμές. 

 

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε πού κάνει διακοπές η παρουσιάστρια

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που μοιράστηκε δημόσια, μας δείχνει πώς οι αγκαλιές και τα παιχνίδια με τον σκύλο τους, είναι ένας καθημερινός τρόπος για να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν έπειτα από μία κουραστική ημέρα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top