Διάσημα ερωτικά τρίγωνα που τάραξαν τη showbiz

Απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό

Φώτα, δόξα, λάμψη και χρήμα είναι οι λέξεις που έρχονται στο μυαλό κάποιου όταν ακούει για το Χόλιγουντ! Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά, αφού τα φώτα της δημοσιότητας έχουν απασχολήσει και τα ερωτικά τρίγωνα.

Σε αυτά εμπλέκονται κύριοι και κυρίες της διεθνούς showbiz με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Κάποιες από αυτές τις σχέσεις στην αρχή κρατήθηκαν μυστικές, αλλά γρήγορα το πάθος τους ώθησε να χωρίσουν από τους συντρόφους τους και να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους.

Ορισμένοι έρωτες από αυτούς κράτησαν, κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας και άλλοι πάλι δεν άντεξαν και αποφάσισαν στο τέλος να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πάμε να δούμε κάποια από τα πιο διάσημα ερωτικά τρίγωνα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κατά καιρούς.

Jennifer Aniston - Brad Pitt - Angelina Jolie

Το 2005, η  Angelina Jolie και ο Brad Pitt συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Mr and Mrs Smith». Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι ο Brad Pitt αποφάσισε να χωρίσει από την Jennifer Aniston. Brad και Angelina ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά το «παραμύθι» δεν είχε happy end, αφού το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών.

Brad Pitt - Angelina Jolie  Jennifer Aniston


Πριγκίπισσα Diana - Πρίγκιπας Κάρολος - Camilla Parker Bowles

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana ήταν η Camilla Parker Bowles. Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα μετά το διαζύγιο της είχε δώσει μία συνέντευξη δηλώνοντας: «Ήμασταν τρεις μέσα στο γάμο. Οπότε, υπήρχε πολυκοσμία». Τελικά, το 2005 ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla Parker Bowles παντρεύτηκαν και μέχρι σήμερα είναι μαζί.

Πριγκίπισσα Diana - Πρίγκιπας Κάρολος       Πρίγκιπας Κάρολος - Camilla Parker Bowles

 

Dennis Quaid – Meg Ryan – Russell Crowe

Το 1991 η Meg Ryan ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του Dennis Quaid. Τα χρόνια περνούσαν και το 2000 τα «βέλη» του έρωτα χτύπησαν και πάλι την καρδιά της ηθοποιού. Στα γυρίσματα της ταινίας «Proof of Life» ερωτεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της Russell Crowe. Η σχέση τους δεν έμεινε για πολύ καιρό κρυφή και ο Dennis Quaid αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο. Το ειδύλλιο της Meg Ryan και του Russell Crowe δεν ευδοκίμησε και λίγο καιρό αργότερα χώρισαν.

Dennis Quaid     Meg Ryan

Russell Crow

Katy Perry- John Mayer -Taylor Swift


 Το 2009 η Taylor Swift είχε σχέση με τον John Mayer. Εκείνος δεν κατάφερε να μείνει πιστός στην τραγουδίστρια και λίγο καιρό αργότερα έγινε ζευγάρι με την καλύτερή της φίλη, Katy Perry.

Katy Perry- John Mayer   Taylor Swift


Kristen Stewart – Robert Pattinson – Rupert Sanders


Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα της ταινίας «Twilight», έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα. Και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Η ηθοποιός έγινε ζευγάρι με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders. Το… μπλέξιμο ήταν μεγάλο αφου εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Liberty Ross. Robert Pattinson και Kristen Stewart χώρισαν αλλά αρκετό καιρό μετά έγιναν και πάλι ζευγάρι. Τελικά, οριστικοί τίτλοι τέλους στη σχέση τους έπεσαν το 2013. Σε ό, τι αφορά τον Rupert Sanders πήρε διαζύγιο από το μοντέλο.

Robert Pattinson - Kristen Stewart

Kristen Stewart - Rupert Sanders


Alex Rodriguez - Jennifer Lopez - Ben Affleck

Ο Alex Rodriguez άρχισαν να βγαίνουν το 2017 και δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσαν πως αρραβωνιάστηκαν. Όλοι πίστευαν πως σύντομα θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Αντιθέτως, εκείνοι τον Απρίλιο του 2021, μέσω μίας κοινής τους ανακοίνωσης έκαναν γνωστό τον χωρισμό τους. Η διάσημη τραγουδίστρια επέστρεψε στην παλιά της αγάπη…τον Ben Affleck με τον οποίο είναι και πάλι μαζί, 17 χρόνια μετά το χωρισμό τους.

Alex Rodriguez - Jennifer Lopez

Jennifer Lopez - Ben Affleck

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top