Καραβάτου σε Μπήλιου: «Είναι η τελευταία φορά που καθόμαστε απέναντι»

Συγκίνηση πριν το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου

Αύριο, Παρασκευή 9 Ιουλίου, η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» φτάνει στο τέλος της και, όπως είναι αναμενόμενο, η ατμόσφαιρα είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκίνηση λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της

Η Κατερίνα Καραβάτου για ακόμα μία φορά κάθισε απέναντι στην Άση Μπήλιου και λίγο πριν εκείνη ξεκινήσει τις αστρολογικές της προβλέψεις η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και της είπε:

«Το σκέφτεσαι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που καθόμαστε απέναντι;». «Δεν το σκέφτομαι γιατί αν το σκεφτώ δε θα είναι πολύ εύκολα», απάντησε η γνωστή αστρολόγος.

Η Κατερίνα, θέλοντας να της πει όσα αισθάνεται, συνέχισε τον διάλογο, λέγοντας: «Εγώ θεωρώ ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι οι σχέσεις» με την Άση να λέει: «Το πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο. Μόνο η αγάπη μένει».

«Αν υπάρχει, ναι, θα μείνει. Αυτό για μένα είναι πολύ δύσκολο τώρα», απάντησε η παρουσιάστρια.


Λίγα λεπτά αργότερα και αφού η Άση Μπήλιου είχε ολοκληρώσει τις αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι, η Κατερίνα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο για την έναρξη της συνεργασίας τους και την ευχαρίστησε δημόσια.

«Σκεφτόμουν το πού ήμουν και τι φορούσα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο που σε πήρα για να συνεννοηθούμε για; τους Κου Κου. Ήταν όλα αυτά τα 4 χρόνια πολύ μεγάλη τιμή για μένα Άση μου. Θέλω να σε ευχαριστήσω με λόγια που μάλλον δεν υπάρχουν. Είναι ωραίο πράγμα ο σεβασμός. Είναι σημαντικό να σέβεσαι και να εκτιμάς και μέχρι το τέλος τα πράγματα να συμβαίνουν με καλό τρόπο».

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top