Χατζηγιάννης: Το μήνυμα συμπαράστασης στη Βραχάλη για τη Σκλήρυνση

Οι δύο καλλιτέχνες είναι καλοί φίλοι

Διάφορες στιγμές της Ελεάνας Βραχάλη

Για το πώς είναι να ζεις με Σκλήρυνση κατά Πλάκας μίλησε η Ελεάνα Βραχάλη σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελληνική Εταιρεία και «άγγιξε» πολλούς συνανθρώπους της, που είτε βρίσκονται σε παρόμοια θέση είτε στηρίζουν άτομα που «παλεύουν» με τη Σκλήρυνση.

χαζτηγιαννης βραχαλη σκήρυνση κατα πλακας

Ελεάνα Βραχάλη: Περιγράφει πώς είναι να ζεις με σκλήρυνση κατά πλάκας

Μετά την εξομολόγηση καρδιάς της γνωστής στιχουργού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον οποίο εκτός από συνεργάτες, είναι και φίλοι, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε ένα συγκινητικό δημόσιο μήνυμα.

«Ελεάνα μου όμορφη και αγαπημένη. Πόσο με συγκίνησες με τα λόγια σου, αυθόρμητα και πηγαία για την χρόνια σου δοκιμασία! Ξέρω πως δε σου ήταν καθόλου εύκολο… Αλλά όμως πόση δύναμη και πίστη έδωσες σε όλους όσοι περνούν το δικό τους δύσβατο μονοπάτι. Ο Θεός, η φύση, η μοίρα, πάντα κάτι μας παίρνει και πάντα κάτι μας δίνει. Κάτι μας στερεί, αλλά κάτι μας προσφέρει ανοιχτόχερα. Και εγώ “Αστέρι μου Φωτεινό” που σε ξέρω από όταν ήμασταν παιδιά, που μαζί ξεκινούσαμε και μαζί ανακαλύπταμε τον υπέροχο κόσμο της δημιουργίας, σε θυμάμαι πάντα αισιόδοξη και μαχήτρια, σα να ήθελες να ζωγραφίσεις το σύμπαν με χρώματα, σκέψεις και λόγια για να μετριάσεις και να σιγήσεις την τρικυμία μέσα σου. “Εγώ γυρνώ ανάποδα όλη τη Γη…”. Άλμπουμ “7”. 2008. ΑΝΑΠΟΔΑ. Σε φιλώ…Μ.Χ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Instagram:

χαζτηγιάννης βραχαλη σκληρυνση κατά πλακας
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top