Δέσποινα Βανδή: Ποιο επάγγελμα θέλει να ακολουθήσει η κόρη της, Μελίνα

Τι είπε η τραγουδίστρια για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη συνεργασία με την Άννα Βίσση αλλά και για την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, αποκαλύπτοντας αν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της στο τραγούδι, αφού όπως έχουμε δει στα social media διαθέτει πολύ καλή φωνή.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Δείτε το υπέροχο σπίτι τους στη Βούλα!

Mε αφορμή την εμφάνισή της στην τελευταία εκπομπή του «Σπίτι με το Mega», η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη αποκαλύπτοντας πόσο της έχει λείψει το τραγούδι.

«Μεσολαβεί ένας Ιούλιος που θα είμαι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, για τον χειμώνα συζητάμε αλλά δε ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Οπότε ας μην κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει. Υπάρχει ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα με την Άννα και μένα. Το θέλουμε πάρα πολύ να συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτή η συνεργασία. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά ανάμεσά μας. 

Ένιωσα ότι η Άννα που δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ επί της ουσίας – πάντοτε τη θαύμαζα – από την πρώτη στιγμή, νιώσαμε μια τρομερή οικειότητα και χημεία, η μια συμπλήρωνε κατευθείαν την άλλη. Αμέσως, χωρίς καμία προσπάθεια δέσανε πάρα πολύ οι φωνές μας και οι ενέργειές μας. Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση. Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για μια φιλία» είπε.

Μελίνα Νικολαΐδη: Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις!

Για την κόρη της, Μελίνα, και για τον γιο της, Γιώργο, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού».

Βανδή - Μελίνα

Μελίνα Νικολαΐδη - Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top