Νικολαΐδης: Αν δε νοσηλευόμουν η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια

Όσα αποκάλυψε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πριν από λίγες εβδομάδες ο κορωνοϊός «επισκέφθηκε» την οικογένεια του Σταύρου Νικολαϊδη. Πρώτη νόσησε η σύζυγος του ηθοποιού, Γιώτα Ζαρμακούπη, στη συνέχεια ο γιος τους, Θάνος και τελευταίος ο ίδιος ο ηθοποιός.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σταύρος Νικολαϊδης: Στο νοσοκομείο με πνευμονία


Όπως είπε ο ίδιος βρίσκονται οικογενειακώς σε καραντίνα από τις ημέρες του Πάσχα. Αν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια είχαν ελαφριά συμπτώματα, ο Σταύρος χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αφού το οξυγόνο του έπεσε σε χαμηλά επίπεδα.

«Από τις 10 Μαϊου είχα υψηλό πυρετό και μετά από 10 ημέρες το οξυγόνο μου άρχισε να πέφτει επικίνδυνα. Με πήρε η Γιώτα από το αυτί για να με πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να δεχτώ ότι έφτασα σε αυτό το σημείο. Οι γιατροί μου είπαν πως αν αργούσα έστω και μία ημέρα η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια. Προχθές πήρα εξιτήριο, αλλά το οξυγόνο μου δεν έχει επανέλθει πλήρως. Είμαι καταβεβλημένος και φοβισμένος», είπε μέσω Skype στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Νικολαΐδης: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Δε σου κρύβω ότι ήμουν επιφυλακτικός με τα εμβόλια. Έλεγα να το κάνω αργότερα λόγω της δουλειάς, αλλά τώρα θέλω να κάνω τέσσερα εμβόλια. Αγχώθηκα γιατί δεν μπορώ τα νοσοκομεία. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο το να πάω και μία κοντινή βόλτα απέκτησε άλλη ουσία. Με έσωσε το γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει στη ζωή μου», πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top