Γιώργος Λιάγκας: Τώρα και Α’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ- Το σχόλιο της Σκορδά

Τι είπε στον «αέρα» του Πρω1νού ο παρουσιαστής

Δείτε πώς σχολίασαν την είδηση στο «Πρω1νό»

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έβγαινα από το σπίτι για τρία χρόνια»


Το γεγονός έφτασε στα αυτιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος θέλησε να πειράξει τον παρουσιαστή στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρω1νό», ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία αποκάλυψε τι συνέβη λίγο πριν φτάσουν στο πλατό και τη συνάντηση του πρώην συζύγου της με τον πρόεδρο της ομάδας. Αλέξη Κούγια.

«Ο συνάδελφος δεν έχει αυτοκίνητο και ανέλαβα να τον φέρω εγώ. Εκεί που σταματήσαμε για να πάρουμε καφέ, είδα ότι καθυστερούσε. Κοίταξα και τον είδα με τον Αλέξη Κούγια να υπογράφει κάτι χαρτιά», είπε η οικοδέσποινα του Πρω1νού.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα ξαναφέρουμε την ΑΕΛ στην Α’ Εθνική. Είμαστε η μόνη επαρχιακή ομάδα που έχουμε πάρει πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και πρέπει όπου μπορούμε να βοηθάμε».


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top