Έλενα Ράπτη - Κίμωνας Μπάλλας: Χώρισαν και το επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά

«Δεν είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο» είπε στο «Πρωινό» η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε δημόσια το διαζύγιο της Έλενας Ράπτη από τον Κίμωνα Μπάλλα

Ο γάμος της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα φαίνεται πως κράτησε μόνο έναν χρόνο (2019-2020) και τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί και η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι καλή φίλη με τη βουλευτή της ΝΔ.

Τίτλοι τέλους (;) για τον γάμο της Έλενας Ράπτη

ελενα ράπτη κίμωνας μπάλλας χωρισαν
 

«Ισχύει το ρεπορτάζ. Δεν είναι μαζί (με τον σύζυγό της) και δεν είναι μαζί τον τελευταίο έναν χρόνο. Δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και τόνισε πως μπορεί η Έλενα Ράπτη να μην ήθελε να μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό της γιατί ίσως να τη στενοχωρεί.

Ο γάμος της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα το καλοκαίρι του 2019, ενώ το 2020 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται πρόσφατα.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στις 18 Μαΐου, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της πολιτικού. Ο γάμος ήταν μυστικός και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα δέκα άτομα.

Έλενα Ράπτη: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο

 

 

Η γνωριμία και ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους θυμίζει την ταινία «Σωματοφύλακας» στη οποία η Γουίτνει Χιούστον βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κέβιν Κόστνερ. Σαν άλλη Γουίνει, η Έλενα Ράπτη ερωτεύτηκε τον ψηλό μελαχρινό άνδρα με τα γαλάζια μάτια, που ανήκε στην προσωπική της ασφάλεια.

ραπτη βουλευτης χωρισε με τον κιμωνα μπάλλα φαιη σκορδά επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους

Η Έλενα Ράπτη το καλοκαίρι του 2017 με τον... σωματοφύλακά της στη Μύκονο / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top