Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Το σοβαρό τροχαίο που τη σημάδεψε

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015 το οποίο της σημάδεψε τη ζωή και της άλλαξε την κοσμοθεωρία.

«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε. Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.

Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη. Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω» είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Happy Day».

Τροχαίο Αντριάνα Παρασκευοπούλου

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Happy Day»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top