Βασίλης Πορφυράκης: Έτσι θα έκανε πρόταση γάμου στη Ματίνα Νικολάου

Όσα είπε ο τραγουδιστής για την τηλεοπτική «Βάνια» και τη σχέση τους

Για τη σχέση του με την τηλεοπτική «Βάνια» του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημέρακι»Ματίνα Νικολάου, αλλά και πώς θα της έκανε πρόταση γάμου μίλησε στην κάμερα του «Pop Up» ο Βασίλης Πορφυράκης.

Η φωτογραφία της «Βάνιας» με τον σύντροφό της και το τρυφερό σχόλιo

πορφυρακης βάνια

«Στη ζωή σου πρέπει να βρεις αυτά που σε γεμίζουν στον άλλον κι εγώ τα έχω βρει στη Ματίνα. Το καλό είναι ότι γνωριστήκαμε και σε πολύ καλές βάσεις με τη Ματίνα, γήινα χωρίς δημοσιότητα. Αν της έκανα πρόταση γάμου θα ήταν όλη τρολ γιατί αυτά θέλει. Έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας, είναι η συνθήκη το βίωμα όλο αυτό που θέλει λίγο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι η Ματίνα και ο Βασίλης είναι μαζί για πάνω από δύο χρόνια κι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

βασιλης πορφυρακης βάνια ματινα νικολάου μουτσινάς

Το ζευγάρι σε νυχτερινή έξοδο στις αρχές του 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά στη δύσκολη περίοδο που «έχασε» τη μητέρα του ο τραγουδιστής είπε:

«Τότε ήταν μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά πλέον όταν γυρνάς σπίτι και έχεις αγκαλιές, φιλιά και πολύ αγάπη… Η μάνα μου μου είχε πει ότι “μετά από χρόνια θα καταλάβεις τι σου αφήνω”. Είναι σπουδαίο να έχεις τρία αδέρφια. Ο μικρός ο Παναγιώτης που έχουμε 20 χρόνια διαφορά με βλέπει σαν μπαμπά. Ήμουν και αυστηρός αδερφός αλλά υπάρχει μεγάλη αγάπη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top