Γιώργος Λιβάνης: Τραγούδησε με νόημα «Να είσαι ευτυχισμένη»

Παραλήπτρια η Μαριαλένα από το Survivor;

Ο Γιώργος Λιβάνης τον τελευταίο καιρό έχει γίνει το talk of the town, κυρίως λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και παίρνει μέρος στο Survivor

H παίκτρια βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από τον καλό της έχοντας μαζί της τον… πρώην, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τρέφει ξεκάθαρα αισθήματα για εκείνη και δείχνει να θέλει να τη διεκδικήσει και πάλι.

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η σχέση τους μάλιστα μέσα στο παιχνίδι έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, με αρκετούς, ακόμα και συμπαίκτες τους να μιλάνε για επανασύνδεση. 

Ο τραγουδιστής πάντως, ο οποίος χθες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στην υγειά μας βρε παιδιά», ερμήνευσε το τραγούδι του «Να είσαι ευτυχισμένη» με εξαιρετικό πάθος, κάνοντας πολλούς να πουν ότι έστειλε το μήνυμά του προς την κοπέλα του. 

Νεαρός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω ανέβει στον 20ο όροφο από τις σκάλες»

Ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση για τα όσα ακούγονται για την καλή του και τον πρώην της και περιμένει να επιστρέψει για να πάρει τις εξηγήσεις που είναι απαραίτητες και να σκεφτεί τι θα κάνει μετά. 

Μέχρι τότε το τραγούδι του «Να είσαι ευτυχισμένη» και η ερμηνεία του καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους στο πλατό. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top