Γερονικολού: Η σχέση με τη μητέρα του Τσιμιτσέλη και το σφίξιμο που ένιωσε!

Τα φαγητά της ηθοποιού δεν αρέσουν στον σύντροφό της

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Οι φωτογραφίες που ανέβασαν για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η όμορφη ηθοποιός σε διάφορες συνεντεύξεις της κατά καιρούς έχει πει ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει γι’ αυτό ο ηθοποιός έχει αναλάβει να μπαίνει στην κουζίνα.

Την περίοδο της καραντίνας η Κατερίνα μπήκε στην κουζίνα και προσπάθησε να μαγειρέψει για τον σύντροφό της, αλλά εκείνος δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα.

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: «Χάνονται» ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!

«Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δε του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «Τhe 2Night Show».

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και την αντίδρασή της όταν είδε τον γιο της να μαγειρεύει. «Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top