Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Έχω νιώσει μίσος για άνθρωπο όταν ήμουν 13 ετών»

Οι δύο σκηνές στην «Αγγελική» που τον δυσκόλεψαν

Είναι νέος, ωραίος και θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του! Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Μάλιστα σεφ!» και όπως παραδέχτηκε δεν του άρεσε καθόλου να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

Λεβεντογιάννης: Ποζάρει ημίγυμνος και κάνει τους followers να παραμιλούν!

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ήμουν πάρα πολύ άγουρος. Δεν μπορούσα με τίποτα να με δω, φρίκαρα πολύ άσχημα. Το έβλεπα και άλλαζα κανάλι. Δεν μπορούσα να με βλέπω και παικτικά, αλλά εντάξει», δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Δείτε τον να κάνει ιππασία σαν επαγγελματίας τζόκεϊ

Φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική», υποδυόμενος τον «Μιχάλη Ζάχο» έναν επιστάτη στο κτήμα της οικογένεια των Αργυρών! «Φέτος μου αρέσω πολύ. Φέτος έχω σαν ρόλο ενασχόληση με τα άλογα, που τα λατρεύω», είπε. Ο ηθοποιός λατρεύει τα ζώα και δεν μπορεί κάποιο να υποφέρει και να μη σπεύσει να το βοηθήσει. «Πάντα είχα την τάση να φροντίζω. Ο άνθρωπος μπορεί να προστατευθεί μόνος του, το ζώο είναι εκτεθειμένο σε πολύ περισσότερους κινδύνους».

 

Μιλώντας για τα ζώα αποκάλυψε και τη στιγμή που ένιωσε μίσος για έναν άνθρωπο. «Έχω νιώσει μίσος όταν μου σκότωσαν τον πρώτο μου σκύλο. Ήμουν 13 ετών, δυστυχώς».

Λίγο πριν το τέλος, μίλησε και για δυο σκηνές που τον δυσκόλεψαν στη δραματική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Η μία ήταν αυτή με το ζεϊμπέκικο και εκείνη στο νεκροταφείο.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top