Μαρακάκης - Θωμοπούλου: Έτσι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους

Τα ροζ μπαλόνια και η τούρτα - υπερπαραγωγή της μικρής τους πριγκίπισσας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου, καθώς σήμερα, η μονάκριβη κόρη τους είχε τα πρώτα της γενέθλια!

μαρακακης

Μαρακάκης - Θωμοπούλου: Πότε θα βαφτίσουν την κόρη τους;

Η ευτυχισμένη μανούλα διοργάνωσε μία μικρή συνάθροιση μόνο με τους πιο στενούς συγγενείς, για να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα της μικρής τους πριγκίπισσας.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε από τα γενέθλια της κορούλας της, είδαμε ότι το «πάρτι» ήταν υπερπαραγωγή! Το σπίτι τους γέμισε με ροζ μπαλόνια, πολλές λιχουδιές, δώρα και όλοι μαζί έσβησαν μία πολύ εντυπωσιακή τρισδιάστατη τούρτα!

μαρακακης κορη

μαρακάκης θωμοπούλου κόρη

μαρακακης κορη γενέθλια

μαρακακης κορη γενέθλια πρώτα

μαρακακης κορη γενέθλια

θωμοπούλου μαρακακης κορη γενέθλια

μαρακακης κορη πρωτα γενέθλια

«Το μωρό μου… Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Πανδημία και καθεστώς καραντίνας. Γιορτάσαμε το θαύμα της ζωής μας περιορισμένα, χωρίς φίλους, συγγενείς, χωρίς δώρα και λουλούδια. Ένα χρόνο μετά γιορτάζουμε ξανά, τα πρώτα της γενέθλια. ‘’Καραντινάτα’’ και αυτά. Μπορεί να μην είναι το party που είχα ονειρευτεί, μπορεί να φορέσαμε μάσκες πάλι και χωρίς πολλές αγκαλιές, αλλά είχαμε τέλεια (μικρή) παρέα, τέλεια τούρτα και μπαλόνια, ανοίξαμε τα δώρα μας, απαθανατίσαμε τη στιγμή και γελάσαμε πολύ! Αυτό έχει μόνο σημασία, να είμαστε υγιείς και ενωμένοι! Και του χρόνου όλοι μαζί!» έγραψε η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top