Σπύρος Μπιμπίλας: Τι είπε για την παρεξήγηση με την Αννίτα Πάνια

''Την Αννίτα τη γνωρίζω από 18 ετών''

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/03), ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» με την Αννίτα Πάνια, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποχώρησε από το «Αννίτα Κοίτα» πριν εμφανιστεί

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook λέγοντας πως αποχώρησε επειδή δεν τηρήθηκε η ώρα που είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα».

Μπιμπίλας - Πάνια

Μπιμπίλας - Πάνια

To μεσημέρι της Κυριακής (14/03) εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό σημειώνοντας παράλληλα πως λύθηκε η παρεξήγηση με την παρουσιάστρια.


«Δεν έχω αρνηθεί να βγω στην παραμικρή εκπομπή και στον μικρότερο ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδας, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό προς της εκπομπές. Δεν έχω κανέναν εθισμό, απλά πρέπει με σοβαρό τρόπο να διευκρινίζουμε μερικά πράγματα που αφορούν στο σωματείο μας. Με την Αννίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα, τη γνωρίζω από 18 χρονών, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με πολύ χιούμορ και εξυπνάδα. Φυσικά, και θα ξαναπάω στην εκπομπή της γιατί εγώ το χρόνο κάθε εκπομπής τον χρησιμοποιώ με έξυπνο τρόπο για να περνάω τις γραμμές των ηθοποιών. Έχω πάει σε εκπομπές που θεωρούνται κίτρινες, για όση ώρα μιλάω εγώ δεν θεωρούνται κίτρινες. Αυτό κάτι λέει», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top