Νατάσα Μποφίλιου: Μας σημάδευαν με όπλα τρεις τύποι με κουκούλες

Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια

Για μία τραυματική εμπειρία που είχε στο παρελθόν μίλησε για πρώτη φορά η Νατάσα Μποφίλιου. Πριν από λίγα χρόνια η τραγουδίστρια είχε πάει σε μία ταβέρνα με καλούς της φίλους να φάει και ήρθε αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές.

«Mου είπε… άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία»

«Η μόνη φορά που έχω φοβηθεί πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας και με αναγνωρίσει, φοβήθηκα σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν "τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον youtuber Fipster απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

 

Εκτός όμως από αυτό το περιστατικό η Νατάσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε και τι της συνέβη με μία θαυμάστρια όταν μετά από μία συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

«Μια κοπέλα μπήκε στο καμαρίνι και μου λέει "νομίζεις ότι έκανες καλή συναυλία;". Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να τη ρωτήσω "γιατί το λες αυτό;" Αρχίζει να μου λέει κάτι τρέλες. Η κοπέλα είχε διάφορα προβλήματα. Της είπα "σε παρακαλώ θέλω να φύγεις, με κάνεις να νιώθω πάρα πολύ άσχημα, είσαι στο καμαρίνι μου". Μετά από όλα αυτά ήθελε να βγάλουμε και φωτογραφία μαζί», δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top