Μπέζος: Με ενοχλεί που κάποιοι είναι στο στόχαστρο και οι άλλοι είναι άγιοι

«Μη λέμε μεγάλες κουβέντες, ανεξαρτήτως ηλικίας»

Όσα είχε δηλώσει στην εκπομπή Happy Day

«Καζάνι» που βράζει είναι ο χώρος του ελληνικού θεάτρου, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες σεξουαλικής, λεκτικής και εργασιακής κακοποίησης που συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γ. Μπέζος: «Το περιστατικό της Σοφίας Παυλίδου γιατί δεν πήρε συνέχεια;»

Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος συνηθίζει να μιλά χωρίς περιστροφές, τοποθετήθηκε για ακόμα μία φορά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που είναι στο στόχαστρο κάποιοι άνθρωποι, δικαιολογημένα, και ότι οι υπόλοιποι είναι άγιοι! Δεν είναι ακριβώς έτσι… Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας ως ένα σημείο. Δε μιλάω για τις εξαιρέσεις με τις καταγγελίες. Αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους, έχουν καταγγελθεί, ορισμένα έχουν αποδειχτεί, άλλα μένει να αποδειχτούν… Γενικότερα, επειδή ακούω πάρα πολλούς να μιλάνε και επειδή σε αυτόν τον χώρο λίγο πολύ γνωριζόμαστε, ε, δεν είναι και οι πιο άγιοι άνθρωποι όλοι, δεν είμαστε τόσο άγιοι!».

Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος: «Είναι χυδαίο να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου!»

«Μη λέμε μεγάλες κουβέντες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πρέπει κάθε φορά να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και πριν ενεργήσουμε στον χώρο που εργαζόμαστε. Να δούμε τη δουλειά μας σοβαρά και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά έχει σκοπό τη χαρά και όχι την κλοτσοπατινάδα και την γκρίνια! Όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι της εξουσίας. Αυτό δε σημαίνει πως θα καταργήσουμε την ιεραρχία. Άλλο όμως κρατάω την ιεραρχία και άλλο εκμεταλλεύομαι τη θέση μου. Καλό θα ήταν σιγά σιγά να πέφτουν οι τόνοι και να κρατάμε την ουσία. Γιατί, αν δεν την κρατήσουμε, θα είμαστε καταδικασμένοι να τα ξαναζήσουμε αυτά», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top