Ευθυμιάδης: Ο χωρισμός που τον βοήθησε και η σχέση με τη γυναίκα του!

«Την επιτυχία του Ντόλτσε Βίτα δεν τη χάρηκα»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα του, Άννα Δημητρίεβιτς και τις δυο τους κόρες! Ζουν εναλλακτικά σε ένα σπίτι έξω από την Αθήνα.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή Tik Talk για τις μεγάλες και ριζικές αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και αποκάλυψε πως για οκτώ χρόνια βρισκόταν σε κατάθλιψη ενώ εξήγησε πως από τη μεγάλη επιτυχία της Ντόλτσε Βίτα έφτασε να κάνει ασκητική ζωή.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε κι ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα.

Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα.»

H γνωριμία και η σχέση με τη σύζυγό του

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία του και τη σχέση του με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Κάτι με γαργαλούσε μέσα μου. Έλεγα ότι όλο αυτό ήταν υπερβολικό για μια τόσο μικρή χώρα, όπως η Ελλάδα. Το να αισθάνομαι σταρ μου φαινόταν λίγο γελοίο. Πού να αισθανθώ διάσημος; Είμαστε ένα χωριό της Κίνας, δεν έχουμε σχέση με τους σταρ του Χόλυγουντ.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τραγουδάει με τη σύζυγό του στη φύση

Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε  στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”.  Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, μου την έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω”. Δεν τελειώνουν όλα στην ομορφιά. Εκεί αρχίζουν.

Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Δεν καυχιέμαι. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη, αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια και πάμε στα 15» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top