Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει γενέθλια και μας λέει τι είναι η ζωή για εκείνον

Πόσο γίνεται ο Ντάνος;

Ο Πάνος Αργιανίδης απασφάλισε: «Δε θέλω να δίνω αξία στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Γιατί έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Ντάνο;

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον πρώην νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 39 ετών.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού επιβίωσης ο «Ντάνος» έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά και αργότερα, σε ταινία.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ψήνει βασιλόπιτες στον φούρνο του θείου του

Την ημέρα των γενεθλίων του θέλησε να κάνει δημόσια τον προσωπικό του απολογισμό. Ανέβασε δύο φωτογραφίες του κι έγραψε στη λεζάντα:

«39 χρόνια μετά για μένα, και υποψιάζομαι, για τον καθένα, η ζωή να αποδεικνύεται μια συνεχής πρόκληση, όπου η ταυτότητα του ανθρώπου σπάζει και ξαναχτίζεται, χαλάει και ξαναφτιάχνεται. Είμαστε ταυτόχρονα το δημιούργημα και τα ερείπια της διαδικασίας αυτής. Πιθανόν να είναι ευτύχημα. Αλλιώς, τι αξία θα είχε η ζωή αν αυτό που γίναμε με το που αγγίξαμε την ενηλικίωση, είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα δρόμο πολύ πιο μακρύ από τα δεκαοκτώ μας χρόνια; Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ύπαρξη σας και τη σχέση σας».

Γιώργος Αγγελόπουλος Έχει γενέθλια

Γιώργος Αγγελόπουλος Έχει γενέθλια ντάνος

Γιώργος Αγγελόπουλος Έχει γενέθλια

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top