Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησαν η σύζυγος και η κόρη του

κερί

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τη δυσάρεστη είδηση ότι ο Χρήστος Ζορμπάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων την Τρίτη.

Τον θάνατό του γνωστοποίησαν η σύζυγος και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο Facebook.

 

Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!

Posted by Kiki Diogou on Tuesday, November 10, 2020

 

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η αγαπημένη του σύζυγος, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου, η οποία έβαλε «μαύρο» στο προφίλ της.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Ζορμπάς - Βιογραφικό

Ο Χρήστος Ζορμπάς γεννήθηκε το 1938 και το πραγματικό του όνομα ήταν Χρήστος Τζορμπατζόγλου, σύμφωνα με το greekactor.blogspot.com. 

Ο ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες, είχε συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς και οι περισσότερες ταινίες του είχαν βραβευθεί.

Φιλμογραφία

  • Όταν χορέψουμε μαζί (2003)
  • Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993) (καπετάν Μελέτης)
  • Δέσποινα (1990) (Θόδωρος)
  • Γρανίτα από χιόνι (1986) (Βαγγέλης)
  • Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)
  • Παράξενη συνάντηση (1986)
  • Η κάθοδος των εννιά (1985)
  • Ο ρεπόρτερ (1982)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)
  • Ο ήλιος του θανάτου (1978)
  • Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)
  • Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) (Μεμάς)
  • Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970) (Μεμάς Γαλιάτσος)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970) (αφεντικό χαρτοπαικτικής λέσχης)
  • Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
  • Το κορίτσι του 17 (1969)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
  • Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)
  • Ανοιχτή επιστολή (1968)
  • Βυζαντινή ραψωδία (1968)
  • Νύχτα γάμου (1967)
  • Σιλουέτες (1967)
  • Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962) (Μηνάς Διαμαντόπουλος)
  • Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
     
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top