Ελληνίδα ηθοποιός για κορωνοϊό: «Λέω να βάλουν μάσκα και τους σπρώχνω!»

Το θέατρο, η πανδημία και η επιστροφή στην τηλεόραση

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Σμαράγδα Καρύδη: Ξεκίνησε γυμναστική!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο MEGA με το νέο τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο yen», αλλά και τη ζωή εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σμαράγδα Καρύδη

«Το είχα πάρει απόφαση και πριν σκάσει ο κορωνοϊός. Πέρυσι που έκανα την παράσταση, τα έκανα όλα και σκηνοθέτησα, έγιναν όλα όπως τα ήθελα, μπήκα στο τριπάκι να δω τι θα σκηνοθετήσω την επόμενη χρονιά. Κάποια στιγμή επειδή αγχώθηκα, είπα "Κούλαρε και όταν θα το βρεις... Μπορεί να κάνω και τηλεόραση". Κάπου εκεί ήρθε και κούμπωσε ο κορωνοϊός με τη δική μου διάθεση», είπε για το θέατρο.

Γενέθλια για τη Σμαράγδα Καρύδη- Η «έκπληξη» που τη συγκίνησε

Η Σμαράγδα με το γνωστό της χιούμορ, αναφέρθηκε και στον φόβο της εν μέσω της πανδημίας, αλλά και πως την… αντιμετωπίζει: «Με αγχώνει σε σχέση με την υγεία. Με αγχώνει φυσικά σε σχέση με τη δουλειά, που δουλειές κλείνουν, άνθρωποι δεν βρίσκουν δουλειά. Εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτό, αλλά το βλέπω στους φίλους μου. Και είναι και σε όλα τα επαγγέλματα, ο τουρισμός έπαθε γερή ζημιά. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση… Πέρα από τη δουλειά και το οικονομικό κομμάτι, φοβάμαι και το υγειονομικό σκέλος. Δεν είμαι άνετη, δεν είμαι αυτή που δεν φοράει τη μάσκα. Είμαι πολύ σπαστική. Λέω του άλλου να βάλει τη μάσκα και τον σπρώχνω με το πόδι να πάει πιο πέρα. Το χνώτο είναι παιδί μου, δε θέλω το αερόλυμα του άλλου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top