Νάγια Αποστόλου: Έχει κορωνοϊό - Τι λέει στους δύσπιστους με τον ιό;

«Σε όσους δεν τον πιστεύουν, θα ήθελα να δείξω ότι είμαι ένα παράδειγμα»

Ο κορωνοϊός είναι μία ύπουλη ασθένεια δηλώνει η ραδιοφωνική παραγωγός και Youtuber, Νάγια Αποστόλου, που νοσεί αυτή τη στιγμή. Λίγο πριν τελειώσει η καραντίνα της, μίλησε στο Star για όσα βιώνει εξαιτίας του ιού.

Νάγια Αποστόλου κορωνοϊός

Συγκεκριμένα, η περιπέτεια της Νάγιας Αποστόλου ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου, όταν επέστρεψε από τις διακοπές της σε Πάτμο και Κύθνο. Δύο ημέρες μετά, έμαθε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Νάγια Αποστόλου κορωνοϊός

Νάγια Αποστόλου κορωνοϊός

«Άρχισα να έχω συμπτώματα συναχιού, δηλαδή, λίγο μπούκωμα, λίγο βήχα, τα οποία βέβαια, αν δε ζούσαμε στην εποχή του κορωνοϊού δε θα είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία. Αλλά γυρνώντας στην Αθήνα, έμαθα πως κάποια άτομα από την ευρύτερη παρέα μας βγήκαν θετικά στο τεστ που έκαναν γιατί είχαν δέκατα και πιο σοβαρά συμπτώματα από μένα, οπότε θεώρησα πολύ υπεύθυνο να κάνω το τεστ για να μην είμαι κίνδυνος για τους γύρω μου», είπε χαρακτηριστικά η Νάγια Αποστόλου και συνέχισε: 

«Σε όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει ο κορωνοϊός, θα ήθελα να τους δείξω ότι εγώ είμαι ένα παράδειγμα που κόλλησα χωρίς να το καταλάβω. Το πέρασα, ευτυχώς με ήπια συμπτώματα. Είναι σίγουρα μία ύπουλη ασθένεια που μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top