Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά για το σοβαρό τροχαίο της κόρης του, Αμαλίας

Υπεβλήθη σε εγχείρηση και περπατά με πατερίτσες

Για το τροχαίο που είχε η Αμαλία Κωστοπούλου πριν από 13 ημέρες στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ μίλησε ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος.

Σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου: Στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει διάφορες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με την κατάσταση της υγείας της κόρης του, που την ήθελαν να έχει κάνει δύο χειρουργεία και να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Αρχικά, δηλώνει πως η Αμαλία υποβλήθηκε μόνο σε μία σύντομη ορθοπεδική εγχείρηση των 20 λεπτών στην μέση της. Χθες, μάλιστα, η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε και κατάφερε να περπατήσει με πατερίτσες. 

Δύο μέρες μετά το ατύχημα, η μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού, είχε ήδη φτάσει στις ΗΠΑ για να την βοηθήσει, ενώ σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Αμαλία δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο του ατυχήματος, αλλά βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. 

Αμαλία Κωστοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα και την αδελφή της!

Πλέον, η Αμαλία Κωστοπούλου αναρρώνει στο ξενοδοχείο που μένει η μητέρα της, καθώς δεν μπορεί ακόμα να αυτοεξυπηρετηθεί, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της τις επόμενες μέρες.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top